quickscan

Verkrijg binnen 1 werkdag een accuraat beeld van sterke eigenschappen en te ontwikkelen competenties door middel van de quickscan, in zijn geheel webbased afgenomen. 

Snel, betrouwbaar en goedkoop, dat is de quickscan. Volledig webbased en daarmee direct in te zetten. Weet u wat u wilt meten?

Bij RBLC geen hippe kleurtyperingen (“jij bent blauw”), coderingen (MBTI) en ander hedendaags onzinnig testmateriaal, maar enkel door de COTAN als goed beoordeelde instrumenten: betrouwbaar en valide metingen van intelligentie en persoonlijkheid. Het is fijn als men zich in beschrijvingen herkent, maar dat is geen uitgangspunt. Doe uw medewerkers niet te kort en kies voor kwaliteit.

Door de inzet van een aantal psychologische instrumenten wordt in een korte tijdsduur een verkennend onderzoek gedaan naar relevant werkgedrag en competenties.

Hoe ziet het eruit?
Het programma neemt in totaal maximaal 3 uur in beslag en omvat 4 onderdelen:
  • Webbased capaciteiten- en persoonlijkheidsonderzoek
  • Competentiegericht feedbackgesprek met kandidaat
  • Schriftelijke rapportage voor kandidaat en opdrachtgever
  • Mondelinge terugkoppeling met opdrachtgever

Nadat we de gegevens van uw kandidaat (naam, e-mailadres, geboortedatum) hebben ontvangen, kunnen we de testen klaarzetten. In overleg wordt er voor gekozen om de kandidaat al dan niet onder gecontroleerde omstandigheden de testen te laten afnemen. Dat kan dus thuis zijn, op het werk of op Boschstraat 45. Vervolgens houdt de consultant een feedbackgesprek om de uitkomsten van tests te bespreken.